Om Caféen

Ægte havnestemning
Havnebyer har en særlig charme. Står du rigtig tidligt op en sommermorgen, kan du sætte dig på molen og nyde solopgangen over Kattegat. Senere vågner både byen og havnen, hvor der altid er noget at se på. Fra Hou Havnecafé kan man tydeligt se både Tunø og Samsø.

Lige nord for færgehavnen er der en udmærket sandstrand med Blå Flag status, ligesom der er ganske meget skov nær byen. Efter sådan en herlig tur i Hous natur, er det oplagt at slutte den af med et besøg på Havnecaféen, hvor der er mulighed for at få dejlige maritime retter, som er lavet på gode råvarer fra land og hav. Herudover er der mulighed for at sidde udenfor på kajen og nyde en cafélatte eller en kold fadøl til den smukke udsigt udover Hou havn.

Cafeen Hou Havn, flyttede i 1990 ind i det tidligere fiskehus beliggende på havnekanten. Konceptet var og er det enkle, gedigne og spændende køkken, det rå look med sand på gulvet og servering på kajen i de gode sommermåneder.

I ny og næ bliver den gode mad og vin ledsaget eller efterfulgt af et varieret udbud af kvalitetsmusik. Cafeen har i årenes løb i takt med det stigende gæster, undergået mangen en finurlig knopskydning, så den i dag fremstår som et meget personligt, sjovt, kitchet og særdeles serviceminded beværtning.

Målgruppen er børnefamilien, folk der sætter pris på særlig mad og gode vine, eller ham/hende der blot vil nyde en kold fadøl ved havnekanten. Prisniveauet frister til et spontant besøg. Desuden trækker de særlige musikalske indslag mange mennesker fra hele den jydske østkyst og sommerlandet.